Waterdrukverhoger

Omdat de Big Green geen drukverlies geeft is een drukverhoger in een gewone situatie niet nodig. In woningen met meerdere douches of in situaties waar de bestaande druk op de leiding heel laag is, kan het een welkome investering zijn. Een druk verhogende pomp zorgt ervoor dat de druk gelijk blijft, ook als je meer kranen tegelijk open zet.

Een waterdrukverhoger kan een geweldige investering zijn voor jouw huis of bedrijf. Het systeem zorgt ervoor dat je constant en consistent waterdruk hebt, zelfs als er meerdere kranen tegelijkertijd worden gebruikt. Hieronder vind je enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om een waterdrukverhoger te installeren.

Ten eerste kan een waterdrukverhoger helpen om de waterdruk te verhogen, wat vooral handig is voor oudere huizen waar de druk soms laag kan zijn. Een verhoogde waterdruk zorgt voor een betere waterstroom, wat leidt tot meer comfort en gemak bij het gebruik van water in jouw huis.

Een waterdrukverhoger kan ook helpen om de levensduur van jouw apparaten te verlengen. Als de waterdruk laag is, moeten nieuwe apparaten zoals wasmachines en vaatwassers langer draaien om de klus te klaren. Dit kan leiden tot slijtage en schade aan deze apparaten. Een hogere waterdruk kan de prestaties van deze apparaten verbeteren en de levensduur ervan verlengen.

Bovendien kan een waterdrukverhoger helpen om tijd te besparen. Wanneer de druk laag is, moet je soms de kraan langer open houden om de gewenste hoeveelheid water te krijgen. Met een waterdrukverhoger kan je de kraan sneller dichtdraaien en zo tijd besparen.

Tot slot kan een waterdrukverhoger helpen om de waarde van jouw huis te verhogen. Het installeren van een waterdrukverhoger is een waardevolle upgrade voor jouw huis, waardoor het aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers als je ooit besluit om het te verkopen.

Kortom, een waterdrukverhoger kan vele voordelen bieden voor jouw huis of bedrijf. Het zorgt voor betere waterprestaties, verlengt de levensduur van apparaten, bespaart water en verhoogt de waarde van jouw huis.

Waterdrukverhoger nieuwbouwwijken

 
Wij komen vaak in verschillende nieuwbouwwijken waar potentiële klanten problemen hebben met de waterdruk, daarom bieden wij onze klanten dan altijd de E.SYBOX mini aan van DAB. E.SYBOX mini van DAB is het perfecte automatische drukverhogingssysteem voor jouw woning. Het systeem is speciaal ontworpen om te voorzien in de waterbehoeften van één woning. Met E.SYBOX mini ben je verzekerd van een constante waterdruk (drukinstelling mogelijk van 1 tot 5 bar) en bespaar je tegelijkertijd energie dankzij de geavanceerde omvormertechnologie.

Dit systeem is geschikt voor allerlei toepassingen, zoals drinkwater, huishoudelijke systemen en tuintoepassingen. Het beste van alles is dat er bij de installatie van de E.SYBOX mini3 geen extra onderdelen nodig zijn. Het systeem bestaat uit een hoogfrequente zelfaanzuigende pomp met dubbele waaier, elektronische regeling met invertertechnologie, druk- en flowsensoren, een instelbaar hoogresolutie-lcd-display, een geïntegreerd expansievat van 1 liter en een cartridge-terugslagklep.

Met de dubbele aanzuig- en persaansluitingen is het mogelijk om de E.SYBOX mini horizontaal of verticaal te plaatsen. Bovendien kan het compacte formaat ervoor zorgen dat het systeem op moeilijk bereikbare plekken met geringe ventilatie kan worden geïnstalleerd. Kortom, met E.SYBOX mini heb je een betrouwbare en efficiënte oplossing voor de waterdruk in jouw huis.