Ervaringen

J.F. Frankena

Ik heb twee jaar mij verdiept in waterontharding, en kwam telkens uit op de TAC-technologie uit.
Waarom? Omdat het drinkwater al een behandeling heeft ondergaan, en er bij de hars ontharders het gezonde Kalsium en magnesium onttrokken wordt.
Kortom er worden gezonde onderdelen uit het water gehaald, en dus wordt het watermolecuul verranderd.
Dit systeem is zeer geschikt voor de al kwalitatief goede drinkwater wat uit de Nederlandse leidingsnetwerk komt.
Bovendien hebben we hier geen last van de restand zoutspoeling die nodig is om het kalk van de hars af te breken.
Tevens ook geen chemische spoeling nodig om de verouderde hars te reactiveren.
Kortom gezonder, miljeuvriendelijker, geen electriciteit of afvoer nodig.
wat ook heeft meegewogen is geen verziltings verontreiniging, en een beter gezondere smaak aan het water.
Voor de mensen die net zoals ik nog twijfels hebben hier een goede vergelijking over het systeem waar BigGreen mee werkt, succes met jullie keuze!
Ik kan BigGreen zeker aanraden, ook de service en klantgerichtheid is uitstekend.

Hidaard, 25 januari 2021


Nel

Zeer tevreden met de Big green. We hadden een ontharder met zout maar vanwege het zout in je drinkwater waren we daar niet blij mee. Omdat we een natrium arm dieet volgen werd ons geadviseerd om de ontharder weg te doen. Na installatie van de big green merken we meteen verschil aan ons drinkwater, de smaak is veel lekkerder. De kalkaanslag komt niet meer terug. Het werkt geweldig.

Edam, 4 januari 2021


Victor Valk

Ik ben zeer te spreken over de Big Green het is echt de oplossing voor mijn exceem.

Hindeloopen, 30 november 2020


Familie Rutgers

Eind 2019 hebben we de Big Green geplaatst. We kozen voor dit systeem omdat de samenstelling van het water niet anders wordt waardoor het zijn belangrijke mineralen behoudt. In het begin waren we teleurgesteld over de werking want er bleef nog steeds kalk achter op de douchewanden en kranen. We namen de proef op de som door in een glas water via de Big Green 2 weken op het aanrecht te laten staan naast een glas “gewoon” water. Na 2 weken waren we overtuigd van de werking van dit systeem. In het glas met het gewone water had zich een flinke kalkrand gevormd die alleen met moeite en schuurspons en ontkalker verdween. In het andere glas zat ook kalk maar dat had zich niet gehecht en verdween door er even zacht met je vinger over te wrijven.

Groningen, 27 november 2020


Ellen Smulders

De Big Green is één week geleden geplaatst, en wát een verschil!
Zowel aan de handen als in de keel!

Almelo,


Bauke en Sjanie van der Meer

Sinds eind 2019 is de Big Green bij ons geplaatst. Wij zijn er erg tevreden over. De voordelen hierbij op een rij:
– geen kalkaanslag meer op en rond kranen
– overig sanitair makkelijk schoon te maken
en heeft meer glans / gladder oppervlak
– heter water uit de combi ketel
– strijken is veel makkelijker door gladder
wasgoed
– geen bruin water meer uit het
stoomstrijkijzer
– zachtere handen / geen kloven meer

Franeker, 6 maart 2020


Heechsân

Sinds begin december in het bezit van de BigGreen, veel minder last van kalkaanslag in douche en keuken. Ook na het douchen een zachtere huid.
Een echte aanrader!!

Eastermar, 6 februari 2020


Jaap Jurjen en Froukje Veenstra

Wij zijn nu vier weken in het bezit van de BigGreen. Wij zijn super tevreden. Alles is schoner (koffiezetapparaat, was-en afwasmachine, douchecabine etc.) en zachter. En het water smaakt inderdaad lekkerder. Inmiddels onze lieve buren ook hiervan in kennis gesteld, en ook zij zijn nu bezitters geworden van de BigGreen. Zegt het voort, zegt het voort.

Sumar, 26 januari 2020


Alfred Plantinga

We hebben hem vrijdag besteld en hij is gelijk geplaatst, het verschil is nu al merkbaar. Het water is zachter, de koffie smaakt beter.

Heerenveen, 22 december 2019


Shirley en Tom

Precies 1 week verder. Water nu al helderder en zachter. Kranen, douchekoppen en uitloop volautomatische koffie machine prachtige stralen. Geen gespetter meer. Aanslag stukken minder en alles straalt bijna al als nieuw. Echt geweldig. Montage professioneel en met aandacht uitgevoerd. Echt een aanrader.

Amsterdam, 26 november 2019


Ervaring toevoegen

Wil u uw ervaring met Big Green delen? Laat hieronder dan uw bericht achter.